Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik

Oldal tartalma:

Csíkszentmihályi Mihály - Jó munka - Amikor a kiválóság és az etika találkozik

Letöltés Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik könyvet pdf, epub és mobi

Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik.pdf
Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik.epub
Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Társadalomtudomány
  • 400 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633108192
  • Cikkszám: 1065653
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik

Töltse le az ingyenes PDF Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik (pdf, epub és mobi)

Jó munka – Amikor a kiválóság és az etika találkozik leírása

Mit jelent az, hogy valaki jó munkát végez? Egyszerűen csak annyit, hogy kellő szakértelemmel teszi a dolgát? Esetleg abból áll, hogy hírnévhez vagy pénzhez juttat minket? A könyv szerzői, a pszichológia tudományának világhírű művelői mindezt máshogy látják. Szerintük a jó munkához az is szükséges, hogy felelősségteljesen gondolkodjunk tevékenységünkről és annak messzebbre mutató következményeiről – hogy miközben személyes kapcsolatainkat is építi, munkánk az egész társadalom hasznára váljon.
A személyes történeteken alapuló kötet kihagyhatatlan mindenkinek, akit érdekel, miként őrizheti meg személyes értékeit sokszor kemény versenyre kényszerítő világunkban úgy, hogy közben szakmailag is a legjobb teljesítményt nyújtja.
Csíkszentmihályi Mihály Prima Primissima és Széchenyi-díjas pszichológus. Tagja az Amerikai és a Magyar Tudományos Akadémiának. A flow-elmélet atyja, a boldogság és kreativitás egyik legismertebb nemzetközi kutatója.

Leave a Reply