Jet – Marked Men 2.

Oldal tartalma:

Jay Crownover - Jet - Marked Men 2.

Letöltés Jet – Marked Men 2. könyvet pdf, epub és mobi

Jet – Marked Men 2..pdf
Jet – Marked Men 2..epub
Jet – Marked Men 2..mobi

A könyv részletei Jet – Marked Men 2.

Töltse le az ingyenes PDF Jet – Marked Men 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jet – Marked Men 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jet – Marked Men 2. (pdf, epub és mobi)

Jet – Marked Men 2. leírása

Csak az számít, ami belül van…

Jet Keller feszes bőrnadrágjával és vészjósló érdességével minden lány fantáziáját lángra lobbantja. Ayden Cross azonban már maga mögött hagyta a rosszfiús korszakát. Nem akarja megadni magát az izzásnak, amit Jet nyugtalanítóan sötét szemében lát. Fél, hogy öngyulladásuk szikrái megégetik, hiszen már a fiú érintése is feltüzeli.
Jet képtelen ellenállni a hosszú combú, veszkócsizmás délvidéki szépségnek, aki minden várakozására rácáfol. Ám minél közelebb érzi magát Aydenhez, mintha annál kevésbé ismerné. Bármennyire szeretné megfejteni a lány titkait, minden lehetséges szempontból kifürkészni őt, a saját bőrén tapasztalhatta, hová vezet, ha két embernek egészen eltérő elképzelései vannak egy párkapcsolatról.
Válhat-e a szalmalángból tartós szerelem… vagy elemészti álmaikat, és elhamvasztja őket?

 

Ismerje meg Jay Crownover felejthetetlen new adult sorozatának legújabb rosszfiúját!

Leave a Reply