Jekyll és Hyde E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Jekyll és Hyde E-KÖNYV

Letöltés Jekyll és Hyde E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Jekyll és Hyde E-KÖNYV.pdf
Jekyll és Hyde E-KÖNYV.epub
Jekyll és Hyde E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303128
  • Cikkszám: 1037679
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Jekyll és Hyde E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Jekyll és Hyde E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jekyll és Hyde E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jekyll és Hyde E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Jekyll és Hyde E-KÖNYV leírása

R. L. Stevenson novelláit tartalmazó kötetünk a szerzõ legismertebb mûvének új fordítását, és három, magyarul eddig még meg nem jelent novelláját tartalmazza.

A könyv címötletét adó kisregény a Dr. Jekyll és mr. Hyde különös története. Az emberi természet kettõsségérõl, a jó és a gonosz harcáról szóló mû igazi klasszikus rémtörténet. Számtalan feldolgozás készült belõle, több mint száz – köztük Oscar-díjas – film, olyan szereplõkkel, mint pl. Spencer Tracy, Ingrid Bergman, Julia Roberts, John Malkovich, valamint több rádiójáték és népszerû musical.

Leave a Reply