Játék a tisztességgel E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Játék a tisztességgel E-KÖNYV

Letöltés Játék a tisztességgel E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Játék a tisztességgel E-KÖNYV.pdf
Játék a tisztességgel E-KÖNYV.epub
Játék a tisztességgel E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633444429
  • Cikkszám: 1049232
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Játék a tisztességgel E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Játék a tisztességgel E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Játék a tisztességgel E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Játék a tisztességgel E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Játék a tisztességgel E-KÖNYV leírása

A regény hõse, Jutka mondja el élete regényét, két szerelmének történetét. Nem szokványos szerelmi történetrõl van szó, hiszen az õ életébe beleszól a történelem és a politika, amikor elsõ szerelme kegyetlen gyilkosság áldozata lesz 56-ban, a forradalom – Berkesinél még: az ellenforradalom – napjaiban.
Berkesi erkölcsi kérdéseket boncolgat, a Játék a tisztességgel mégis társadalmi regény, amely a személyi kultusz örökségével is foglalkozik.

Leave a Reply