Ítélj elsőre! E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Ítélj elsőre! E-KÖNYV

Letöltés Ítélj elsőre! E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Ítélj elsőre! E-KÖNYV.pdf
Ítélj elsőre! E-KÖNYV.epub
Ítélj elsőre! E-KÖNYV.mobi

  • Festékek
  • 152 oldal
  • eISBN: 9789633044186
  • Cikkszám: 1055943
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ítélj elsőre! E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Ítélj elsőre! E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ítélj elsőre! E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ítélj elsőre! E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Ítélj elsőre! E-KÖNYV leírása

Sokszor halljuk: »A látszat csal! Ne ítélj elsőre!« Mégis így teszünk, mert vizuális kultúrában élünk, és az agyunk azonnal reagál arra, amit látunk. De nem az a fontos, hogy ítélkezünk-e, hanem az, hogy hogyan ítélkezünk. Intelligensen? Empátiával? Együtt érzőn?
Chip Kidd, az elismert grafikus, hétköznapi tárgyak és élmények bemutatásával felfedi a formatervezői döntések mögött megbújó titkokat. Megmutatja, hogy a világunk tele van varázslattal, vonzó műalkotásokkal és pompás élményekkel ‒ csak legyen rá szemünk.

Leave a Reply