Innovátorok E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Walter Isaacson - Innovátorok E-KÖNYV

Letöltés Innovátorok E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Innovátorok E-KÖNYV.pdf
Innovátorok E-KÖNYV.epub
Innovátorok E-KÖNYV.mobi

  • Tudományos könyvek
  • 564 oldal
  • eISBN: 9789633047477
  • Cikkszám: 1069295
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Innovátorok E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Innovátorok E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Innovátorok E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Innovátorok E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Innovátorok E-KÖNYV leírása

Inspiráló könyv a zsenialitásról, és arról, hogy a csapatmunka elengedhetetlen az igazi kreativitáshoz, az ötletek megvalósításához és a sikerhez
Walter Isaacson, a világsikerű Steve Jobs életrajzi kötet írója ezúttal a digitális forradalom, az emberi zsenialitás és a kreativitás lenyűgöző történetét meséli el. Az életrajzírók az egekig magasztalják a magányos farkasként bemutatott vagy inkább misztifikált feltalálókat, pedig a digitális kor majd 200 éves történetének nagy találmányai leginkább csapatmunka eredményei.
Ada Lovelace, Alan Turing, Neumann János, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee és Larry Page nagy tehetségek, sőt zsenik, de rengeteg lenyűgöző személyiség vett részt a munkájukban. A könyv a digitális forradalom számos hackerének, feltalálójának és vállalkozójának a története arról szól, kik voltak, milyen rugóra járt az agyuk, és mitől voltak olyan kreatívak; illetve miért tette őket a csapatmunkára való képességük még kreatívabbá.

Leave a Reply