Inkább ne meséld el

Oldal tartalma:

Imma Monsó - Inkább ne meséld el

Letöltés Inkább ne meséld el könyvet pdf, epub és mobi

Inkább ne meséld el.pdf
Inkább ne meséld el.epub
Inkább ne meséld el.mobi

  • Holnap kiadó
  • Szépirodalom
  • 152 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789633468616
  • Cikkszám: 1071116
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Inkább ne meséld el

Töltse le az ingyenes PDF Inkább ne meséld el fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Inkább ne meséld el PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Inkább ne meséld el (pdf, epub és mobi)

Inkább ne meséld el leírása

Az Inkább ne meséld el című kötet novellái a párkapcsolatról, a boldogságról, a családi viszonyokról, az örömről és a betegségről szólnak, meg a mindig tökéletlen szóbeli kommunikációról, amelynek során hibát hibára halmozunk: "…panaszkodsz, hogy nem beszélek hozzád, amikor beszélni akarok, akkor nem hagyod, amikor meg hagyod, akkor te nem hallgatsz meg." – mondja a nő. "Ezzel szemben te meghallgatsz, de nem válaszolsz" – feleli a férfi.
Eredeti hangvétel, kiváló emberismeretről tanúskodó jellemrajzok, női bölcsesség, kiérlelt, remek próza a mai katalán irodalom élvonalából. Imma Monsó (1959-) abszurdba hajló, egyéni stílusa és ironikus humora utánozhatatlan, művei hatalmas sikert aratnak az irodalomszerető közönség és a kritika körében egyaránt. A kötetben közreadott novellák a számos irodalmi díjjal jutalmazott írónő magyarul először megjelenő művei. Élvezetes mediterrán irodalmi csemege, fogyasztása könnyed filozofálásra késztet, és a délszaki tükörben az olvasó mosolyog.

Leave a Reply