Így látom New Yorkból E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Így látom New Yorkból E-KÖNYV

Letöltés Így látom New Yorkból E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Így látom New Yorkból E-KÖNYV.pdf
Így látom New Yorkból E-KÖNYV.epub
Így látom New Yorkból E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633745922
  • Cikkszám: 1049300
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Így látom New Yorkból E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Így látom New Yorkból E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Így látom New Yorkból E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Így látom New Yorkból E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Így látom New Yorkból E-KÖNYV leírása

Claire Kenneth éles szemû, remek megfigyelõ – s van mit látnia.
A jet society, az örökké utazó nagyvilági társaság forgataga, botrányai, a szerelmek, s olykor a tragédiák bõven kínálnak izgalmas témákat az amerikai és nemzetközi magazinoknak.
Minden idõk legsikeresebb magyar származású írónõje ugyancsak számos felkérést kapott az elmúlt hónapokban: írjon a híradások középpontjába került személyiségekrõl, akik közül egyébként legtöbben régi jó ismerõsei.
Claire Kenneth eleget tett a kérésnek: így születtek a fordulatos, izgalmas, csípõs, de finom humorral átszõtt történetek. „Ragyogó sztorik – jegyezte meg az egyik amerikai méltató. – De az ég óvjon attól, hogy valaha is Claire Kenneth tollhegyére kerüljek…”

Leave a Reply