Időutazás

Oldal tartalma:

Geronimo Stilton - Időutazás

Letöltés Időutazás könyvet pdf, epub és mobi

Időutazás.pdf
Időutazás.epub
Időutazás.mobi

  • Alexandra kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 424 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633705346
  • Cikkszám: 1035278
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Időutazás

Töltse le az ingyenes PDF Időutazás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Időutazás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Időutazás (pdf, epub és mobi)

Időutazás leírása

Gyertek velem egy fantasztikus, szuperegeres időutazásra! Hihetetlen élményben lesz részetek, szavamra mondom!
Előfordult már veletek, hogy egy vérszomjas Tyrannosaurus Rex üldözőbe vett? Vándoroltatok már étlen-szomjan végtelen sivatagon át Kheopsz fáraó piramisa után kutatva? Próbáltatok már megostromolni egy középkori várat? Nos, én igen! Íme, legújabb kalandjaim hiteles krónikája!
Az egész kaland azzal kezdődött, hogy Volt professzor elhívott engem és a családomat egy tanulságos időutazásra az új találmányán, egy időgépen. Repülő őshüllők, Triceratopsok és történelem előtti erdők ejtettek egyik ámulatból a másikba!
Ezután múmiák, fáraók és piramisok rémisztgettek! A harmadik állomásunkon pedig várak, lovagok és királykisasszonyok középkori forgatagába csöppentünk! Micsoda kalandos utazás a történelemben! Mennyi érdekesség és izgalom!
Geronimo Stilton igazi meglepetést tartogat a kis olvasók számára. Az eddigi könyveknél lényegesen terjedelmesebb könyvet még a megszokottnál is színesebb és vidámabb rajzok illusztrálják, a kötetben található matricáknak köszönhetően pedig most még szórakoztatóbb olvasmányt vehetnek kézbe Geronimo Stilton rajongói!

Leave a Reply