HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2

Oldal tartalma:

HVG Extra Magazin - Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2

Letöltés HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2 könyvet pdf, epub és mobi

HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2.pdf
HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2.epub
HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2.mobi

  • HVG Kiadó Zrt.
  • Újság
  • 128 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 977206271710318002
  • Cikkszám: 1066752
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2

Töltse le az ingyenes PDF HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2 (pdf, epub és mobi)

HVG Extra Magazin – Pszichológia Párkapcsolat különszám 2018/2 leírása

A legteljesebb boldogságot és a legnagyobb szenvedést is ugyanaz okozza: a párkapcsolatunk.

A 128 oldalas tematikus kiadványban az Extra Pszichológia szerzői írnak a párkapcsolatok különböző szakaszairól, arra fókuszálva, hogyan működtethető a kapcsolat szeretetteljesen mindenki számára kielégítő módon.

Hogy mi minden szükséges ehhez, mennyit kell és érdemes fejlődnünk, mikor kell pluszenergiát beletennünk, és mikor nem érdemes már erőltetni – mindezt számba vettük gyűjteményünkben.

Elly Bader és Peter Pearson amerikai párterapeuta-házaspár négyes felosztá­sát vettük alapul: szimbiózis, differenciálódás, gyakorlás, újrakö­zeledés.

Hiszünk benne, hogy ha átlátjuk a párkapcsolati fejlődési szaka­szok teljességét, összefüggéseiben értjük meg, miért történik velünk éppen az, ami.

Ha vissza tudunk menni akár a gyökerekig, és újra tudjuk fogalmazni saját vágyainkat, tiszteletben tartva a másikét, jó eséllyel élhetünk meg teljes és harmonikus kapcsola­tot – az önkiteljesedésünkkel együtt.

 

Leave a Reply