HVG Extra Magazin – A nő 2018/1

Oldal tartalma:

HVG Extra Magazin - A nő 2018/1

Letöltés HVG Extra Magazin – A nő 2018/1 könyvet pdf, epub és mobi

HVG Extra Magazin – A nő 2018/1.pdf
HVG Extra Magazin – A nő 2018/1.epub
HVG Extra Magazin – A nő 2018/1.mobi

A könyv részletei HVG Extra Magazin – A nő 2018/1

Töltse le az ingyenes PDF HVG Extra Magazin – A nő 2018/1 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A HVG Extra Magazin – A nő 2018/1 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés HVG Extra Magazin – A nő 2018/1 (pdf, epub és mobi)

HVG Extra Magazin – A nő 2018/1 leírása

Van időd?

Magunkat, a szerepeinket, a külsőnket, az egészségünket, a kapcsolatainkat és a lehetőségeinket vizsgáljuk meg az időben.

Anyaként és aktív, dolgozó nőként a koralapú megkülönböztetést, a szűkülő szereplehetőségeket, az örökös időszűkét és a fiatalságmítoszokat nézzük meg nagyító alatt, évtizedes bontásban gondolkodunk el a jó szexről, a pihenés és a regeneráció fontosságát hangsúlyozzuk, és próbálunk időt találni utazásra, főzésre, szórakozásra is. Durván kitágítjuk az időt, és nem félünk szembenézni vele.

Leave a Reply