Hűvösvölgyi suli 7.

Oldal tartalma:

Maros Edit - Hűvösvölgyi suli 7.

Letöltés Hűvösvölgyi suli 7. könyvet pdf, epub és mobi

Hűvösvölgyi suli 7..pdf
Hűvösvölgyi suli 7..epub
Hűvösvölgyi suli 7..mobi

  • Studium Plusz
  • Gyermek és ifjúsági
  • 384 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155463952
  • Cikkszám: 1044325
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hűvösvölgyi suli 7.

Töltse le az ingyenes PDF Hűvösvölgyi suli 7. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hűvösvölgyi suli 7. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hűvösvölgyi suli 7. (pdf, epub és mobi)

Hűvösvölgyi suli 7. leírása

A Hűvösvölgyi suli falai közt zajlik az élet. Míg egyesek – köztük a Kassai ikrek – épp az utolsó akadályokon szökkennek át, mások számára még csak most kezdődnek a gimnazista mindennapok. Dóri úgy dönt, hogy a búcsú érzését kihasználva tesz egy lépést az íróvá válás felé, és papírra (azaz monitorra… azaz egyelőre csak a fejében létező monitorra…) veti egy elsős hűvösvölgyis diák, Borbély Zsófi történetét.
A színésznőnek készülő Zsófi a háta közepére sem kívánja az új iskolát, az új osztálytársait, és egyáltalán, az egész témától kiütést kap. Ám aztán a semmiből feltűnik egy szép mosolyú fiú, és egy csapásra minden megváltozik: minden színesebb lesz, és persze bonyolultabb. Tizenhárom évesen a kamaszkor első nagy csatáit vívja a szüleivel, és egyre több időt tölt a lovakért rajongó Grétivel, aki megérti a szívügyeket, sőt tökéletes stílustanácsadónak is bizonyul. Együtt próbálják kideríteni azt is, ki lehet az a titokzatos férfi, akinek a telefonja miatt kisebb botrány tört ki a Borbély családban. A megfejtés persze nem érkezik könnyen…

Leave a Reply