Horthy Miklós

Oldal tartalma:

Pilch Jenő - Horthy Miklós

Letöltés Horthy Miklós könyvet pdf, epub és mobi

Horthy Miklós.pdf
Horthy Miklós.epub
Horthy Miklós.mobi

  • Nemzeti Örökség Kiadó
  • Történelmi
  • 323 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155496417
  • Cikkszám: 1046425
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Horthy Miklós

Töltse le az ingyenes PDF Horthy Miklós fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Horthy Miklós PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Horthy Miklós (pdf, epub és mobi)

Horthy Miklós leírása

A Nemzeti Örökség kiadó célja olyan könyvek megjelentetése a magyarsággal kapcsolatban, mint a mithológia, a néprajz, a családtörténet és nem utolsó sorban a magyar történelem kiemelkedő alakjainak hiteles bemutatása, így esett választásunk Mátyás király, gróf Andrássy Gyula, vitéz nagybányai Horthy Miklós személyére, de ezzel a sor nem fejeződik be.

Ez a könyv nem jelenhetett volna meg, ha nem talál támogatóra dr. vitéz. geszterédi Kássa László személyében, aki nem csak anyagi eszközökkel, hanem munkájával is támogatta ennek a könyvnek a megjelentetését.

Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet a Vitézi Rend és a Horthy Miklós Társaság tagjainak, valamint  minden olyan érdeklődőnek,  aki hiteles képet szeretne kapni a Kormányzóról.

Hogy honnan jött és mit tett Horthy Miklós a háború nehéz küzdelmei között a magyar haza védelmezésében, a nemzeti hadsereg megszervezésében, a belső rend és biztonság helyreállításában és fenntartásában, valamint, hogy milyen elévülhetetlen érdemeket
szerzett magának a pusztulás és végenyészet szélére jutott ország megmentésében, – arról ebben a könyvben kívánunk most számot adni.
Ez annál is inkább kötelességünk, mert Nagybányai Horthy Miklós a magyarok Istenének különös kegye folytán immáron tizedik éve tölti be lankadatlan szorgalommal, szigorú és fanatikus buzgósággal nehéz körülményekkel kísért és felelősséggel teljes államfői tisztét.

Leave a Reply