Holle Anyó birodalma

Oldal tartalma:

Boldizsár Ildikó - Holle Anyó birodalma

Letöltés Holle Anyó birodalma könyvet pdf, epub és mobi

Holle Anyó birodalma.pdf
Holle Anyó birodalma.epub
Holle Anyó birodalma.mobi

  • Cerkabella Könyvek
  • Gyermek és ifjúsági
  • 42 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155808005
  • Cikkszám: 1068033
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Illusztrátor: Szegedi Katalin

A könyv részletei Holle Anyó birodalma

Töltse le az ingyenes PDF Holle Anyó birodalma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Holle Anyó birodalma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Holle Anyó birodalma (pdf, epub és mobi)

Holle Anyó birodalma leírása

Holle anyó időtlenül szépséges meséje Boldizsár Ildikó tolmácsolásában – Szegedi Katalin bámulatos illusztrációival.

Boldizsár Ildikó a hazai mesekutatás legismertebb, legnagyobb tudású szakértője, nevéhez számos elméleti munka és mesegyűjtemény kapcsolódik. A mesék pszichológiai sajátosságait, a mesevilág komplex, életvezetési vonatkozásait vizsgálva évek óta a mesék terápiás szerepével foglalkozik, a meseterápia fogalma s annak elméleti kidolgozása, gyakorlata mind neki köszönhető.
Boldizsár Ildikó Holle anyó meséjét nemcsak szerethetőbbé, személyesebbé tette, de a hangsúlyok áthelyezésével, azaz az anyó mindentudó alakjának központba helyezésével ki is tágította, egyetemes érvényűvé emelte azt.
Szegedi Katalin számos könyvét illusztrálta már a szerzőnek. E mostani közös munkájukból is egyedülálló, különlegesen szép, a klasszikus esztétikai értékeket megőrző, azokat a lehető legmagaHolle anyó időtlenül szépséges meséje Boldizsár Ildikó tolmácsolásában – Szegedi Katalin bámulatos illusztrációival. 

Boldizsár Ildikó a hazai mesekutatás legismertebb, legnagyobb tudású szakértője, nevéhez számos elméleti munka és mesegyűjtemény kapcsolódik.abb szinten reprezentáló könyv született

Leave a Reply