Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV

Letöltés Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV.pdf
Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV.epub
Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633745984
  • Cikkszám: 1049303
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Holdfény Hawaiiban E-KÖNYV leírása

A világsikert aratott „Neonfény a Nílus felett” és a „Május Manhattanben” folytatása a Holdfény Hawaiiban, amely az elõzõek ismerete nélkül is megállja a helyét: önálló, remek, szórakoztató mû.

A történet egy elegáns jahtklubban kezdõdik. Zizi, a hajdani kis pesti lány elõkelõ grófnõ szerepében tetszeleg. Megteheti: kalandos életútja során sikerült õsi nemesi névre szert tennie, s bár eredeti foglalkozásával sem hagyott fel, a társaság elõtt õ a zárkózott, kedves, fiatal arisztokrata özvegy.

De az élet közbeszól, s amirõl Zizi azt hitte, kaland csupán – abból szerelem lesz. Ronald Merlyn, a vonzó fiatal olajmérnök házassága zátonyra fut – s Zizi mindent elkövet, hogy a férfit magához kösse…Cynthia, Ronald felelsége súlyos titkokat hordoz, szorongásaitól, félelmeitõl csak az új szerelem – Kertay Tibor – váltja meg. Tibpr 1956-ban érkezett Amerikába, s a sors õt is kegyetlen próbák elé állította: tragikus körülmények között veszíti el öccsét és szerelmét Editet.

A magyar származású kitûnõ szerzõ újabb regénye, a Holdfény Hawaiiban, ismét felejthetetlen élményt nyújt az olvasóknak.

Leave a Reply