Hogyan teremtsünk otthont?

Oldal tartalma:

Edward Hollis - Hogyan teremtsünk otthont?

Letöltés Hogyan teremtsünk otthont? könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan teremtsünk otthont?.pdf
Hogyan teremtsünk otthont?.epub
Hogyan teremtsünk otthont?.mobi

A könyv részletei Hogyan teremtsünk otthont?

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan teremtsünk otthont? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan teremtsünk otthont? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan teremtsünk otthont? (pdf, epub és mobi)

Hogyan teremtsünk otthont? leírása

Hol vagyunk valójában otthon?
Manapság egyre inkább elmosódik a határ a szakmai és a magánélet között, és a modern technológiák révén a nyilvánosság folyton betolakszik a személyes terünkbe. Edward Hollis különböző korokban és kultúrákban vizsgálja az otthon fogalmát, hogy mit is jelent az otthonteremtés ebben a világban, mi tesz egy házat vagy egy lakást otthonná, és lehetünk-e otthon több helyen is – vagy akár sehol sem.
Az erkölcsi és értékrendi zűrzavar korában az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat egyfajta újjászületés. Olyan, mindnyájunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés és az egyedüllét.

Leave a Reply