Hogyan gondolkodjunk a testedzésről?

Oldal tartalma:

Damon Young - Hogyan gondolkodjunk a testedzésről?

Letöltés Hogyan gondolkodjunk a testedzésről? könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan gondolkodjunk a testedzésről?.pdf
Hogyan gondolkodjunk a testedzésről?.epub
Hogyan gondolkodjunk a testedzésről?.mobi

  • HVG Kiadó Zrt.
  • Életmód
  • 288 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789633042205
  • Cikkszám: 1032567
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 130×178 mm

A könyv részletei Hogyan gondolkodjunk a testedzésről?

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan gondolkodjunk a testedzésről? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan gondolkodjunk a testedzésről? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan gondolkodjunk a testedzésről? (pdf, epub és mobi)

Hogyan gondolkodjunk a testedzésről? leírása

Ki ne szeretne testileg és szellemileg is fitt lenni?
Ép testben ép lélek tartja a közmondás. Manapság azonban mintha épp az ellenkezője lenne a trendi. Egyesek a testükkel, mások az agyuk révén akarnak kitűnni. Előbbiek azzal hivalkodnak, hogy izmosak, csinosak és nem strapálják magukat a gondolkodással. Utóbbiak viszont a tudásukra és kreativitásukra büszkék, és nem fecsérlik az idejüket a testükre. Pedig a test és a szellem szorosan összetartozik. A szerző filozófiai és kultúrtörténeti eszmefuttatásai mellett saját példáján keresztül mutatja be, hogyan kellene a testedzésről való gondolkodásunkat megváltoztatni, és miként tudjuk fizikai erőfeszítéseinket szellemi feltöltődéssé alakítani.
Az erkölcsi és értékrendi zűrzavar korában az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat egyfajta újjászületés. Olyan, mindannyiunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés és az egyedüllét.
Alain de Botton,
a sorozat szerkesztője

Leave a Reply