Hogy told el(jól) a nyarad

Oldal tartalma:

Anne Percin - Hogy told el(jól) a nyarad

Letöltés Hogy told el(jól) a nyarad könyvet pdf, epub és mobi

Hogy told el(jól) a nyarad.pdf
Hogy told el(jól) a nyarad.epub
Hogy told el(jól) a nyarad.mobi

A könyv részletei Hogy told el(jól) a nyarad

Töltse le az ingyenes PDF Hogy told el(jól) a nyarad fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogy told el(jól) a nyarad PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogy told el(jól) a nyarad (pdf, epub és mobi)

Hogy told el(jól) a nyarad leírása

Idén nyáron Maxime már 17 éves, ezért esze ágában sincs a szüleivel menni nyaralni. Inkább itthon marad a nagymamájával, hogy kedvére punnyadhasson a számítógép előtt. Csakhogy a dolgok egy váratlan esemény következtében egyáltalán nem úgy alakulnak, ahogy ő elképzelte. Szédületes napok elé néz! Ez a nyári szünet garantáltan más lesz, mint a többi(eké).
Fergeteges (olykor vitriolos) humorú könyv egy kamaszfiú felelősségvállalásáról, felnőtté éréséről, egy szégyenlős első szerelem kibontakozásáról. 

Nem csak fiúknak! 
De nekik is.

Leave a Reply