Hitler hősei díszdoboz (2 DVD)

Oldal tartalma:

Christian Mehofer, Robert Gokl,  Gerhard Jelinek, Fritz Kalteis  - Hitler hősei díszdoboz (2 DVD)

Letöltés Hitler hősei díszdoboz (2 DVD) könyvet pdf, epub és mobi

Hitler hősei díszdoboz (2 DVD).pdf
Hitler hősei díszdoboz (2 DVD).epub
Hitler hősei díszdoboz (2 DVD).mobi

  • Fibit Media Kft.
  • DVD
  • 120 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5999884941279
  • Cikkszám: 1053007
  • Nyelv: magyar 2.0, angol 2.

A könyv részletei Hitler hősei díszdoboz (2 DVD)

Töltse le az ingyenes PDF Hitler hősei díszdoboz (2 DVD) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hitler hősei díszdoboz (2 DVD) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hitler hősei díszdoboz (2 DVD) (pdf, epub és mobi)

Hitler hősei díszdoboz (2 DVD) leírása

1. lemez
A Hitler hősei első része Otto Skorzeny bálványként tisztelt karakter tevékenységét tárgyalja részletesen – bárhogy is értelmezzék azt. Otto Skorzeny egyike volt Hitler egyik legtitokzatosabb kegyeltjeinek: fantom módjára volt képes az ellenséges vonalak mögé jutni, hogy véghez vigye titkos küldetését. Diákévei alatt szerzett sebei miatt “Sebhelyesarcú”-ként emlegették, a titkosszolgálatok számára viszont ő volt Európa legveszélyesebb embere, a Führer kedvenc katonája, kinek állhatatossága a II. világháború menetét is befolyásolta. Hitler személyes parancsait teljesítve ő volt az, aki Horthy Miklóshoz is egészen közel férkőzhetett. Az egykori német propaganda szerint semmilyen feladattól sem visszariadva ő testesítette meg az árja háborús hőst, a náci James Bondot. De mi is lapult ezen emberfeletti küzdelem hátterében?
2. lemez
A Hitler hősei 2. DVD-je Hanna Reitsch német pilótanő életét kutató történészek meglepő felfedezéseit mutatja be nemrég nyilvánosságra kerül felvételek felhasználásával. Hanna Reitsch német pilótanőt bátorsága és emberfeletti teljesítményei a Harmadik Birodalom bálványként tisztelt sztárjává tették, Hitler még Vaskereszttel is kitüntette; ügyessége mellett ráadásul elég fotogén is volt ahhoz, hogy állandó ünnepelt hősként jelenjen meg a náci propaganda gépezetében. Reitsch volt az első nő, aki helikopterrel, rakétahajtású és sugárhajtóműves géppel repült; több mint 40 különböző repülési rekord fűződik nevéhez, melyek némelyikét a mai napig sem sikerült megdönteni senkinek – nem meglepő, hogy a Führer kedvenc pilótájaként tartották számon. De ki is volt valójában ez a különös nő, és mit gondolt ő maga a világról, a nemzeti szocialzmusról és a saját szerepéről? Kortársak, kollégák és most először családtagjai beszélnek e kiemelkedő lény karakteréről, állhatatosságáról, áldozatkészségéről, legendás hazaszeretetéről és egyszerű naivitásáról.

Posted in DVD

Leave a Reply