Hazugságvizsgáló

Oldal tartalma:

Dr. David J. Lieberman  - Hazugságvizsgáló

Letöltés Hazugságvizsgáló könyvet pdf, epub és mobi

Hazugságvizsgáló.pdf
Hazugságvizsgáló.epub
Hazugságvizsgáló.mobi

  • Édesvíz Kiadó
  • Pszichológia
  • 228 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635298198
  • Cikkszám: 1062204
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hazugságvizsgáló

Töltse le az ingyenes PDF Hazugságvizsgáló fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hazugságvizsgáló PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hazugságvizsgáló (pdf, epub és mobi)

Hazugságvizsgáló leírása

Mi lenne, ha képes lennél felismerni, amikor valaki hazudik? Ha többé nem okozna nehézséget, hogy kiismerd mások szándékait? Soha többé nem vernének át, nem vezetnének félre! Egyszóval, ha lenne olyan eszköz, ami tévedhetetlenül jelezné, amikor valakinek takargatnivalója van előtted vagy nem mond igazat. Ugye te is szeretnéd birtokolni?

David J. Lieberman, az elismert viselkedéskutató most olyan tudást ad a kezedbe, amelyek felérnek egy ilyen hazugságvizsgáló eszközzel. Megmutatja nekünk, hogyan vessünk véget a hazugságnak és fedjük fel az igazságot – bármilyen beszélgetés vagy helyzet során. Nemcsak a hipnózis és a pszicholingvisztika új technikáival ismertet meg, hanem megmutatja azt is, hogyan tudunk bárkit könnyedén úgy befolyásolni, hogy az igazat mondja – percek alatt.

„Ez a könyv megváltoztathatja az életünket. Mindenekelőtt olvastatja magát, és azonnal alkalmazható technikákat tartalmaz.” – Dr. Warner Chen, Harvard University „Ha meg akarjuk tudni, hogy a barátunk megcsal-e, a főnökünk megúszott-e egy gyilkosságot, vagy életbiztosítással foglalkozó ügynökünk épp most néz minket hülyének, olvassuk csak el a könyvet.” – Cosmopolitan

Dr. David J. Lieberman, PhD, akinek munkáit tizenegy nyelvre fordították le, az emberi viselkedés nemzetközileg elismert szaktekintélye. Nemzetközi bestsellereit a hazai olvasók is megismerhették, a Vegyél rá bárkit bármire, vagy az Olvass az emberekben című kötetek szintén az Édesvíz Kiadó gondozásában jelentek meg.

Leave a Reply