Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV

Oldal tartalma:

David Allen - Hatékonyságnövelés stresszmentesen - GTD E-KÖNYV

Letöltés Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV.pdf
Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV.epub
Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV.mobi

  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 376 oldal
  • eISBN: 9789633047262
  • Cikkszám: 1069283
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD E-KÖNYV leírása

Valóban stresszmentesen növelhetjük hatékonyságunkat, ha megtanuljuk tudatosan kisöpörni elménkből a figyelemelterelő tényezőket?
A munkában és a magánéletben nem az időhiány az igazi probléma, bármennyire ezt gondoljuk is, hanem sokkal inkább az, hogy nem látjuk tisztán és nem határozzuk meg pontosan a feladatot és a szükséges lépéseket. Emiatt élünk állandó stresszben (még ha nem is valljuk be magunknak), és már el sem tudjuk képzelni, hogy másként is lehetne.
A GTD®(Getting Things Done)-módszer abban segít, hogy ne csak az idővel gazdálkodjunk, hanem a gondolataink között is rendet tegyünk. David Allen könyvének, amely a Time szerint „az évtized legjobb önsegítő műve”, átdolgozott és bővített kiadása számos technikát kínál elménk tehermentesítéséhez, hogy növelni tudjuk hatékonyságunkat és oldjuk belső feszültségeinket.

DAVID ALLEN vezetési tanácsadó és tapasztalt coach, a GTD-módszer atyja, a személyes hatékonyság témájának egyik legbefolyásosabb kutatója. Több multinacionális cégnél és nemzetközi szervezetnél dolgozott már tanácsadóként. Évente több ezer vállalatvezetőnek és magánembernek tart szemináriumokat és tréningeket.
Cikkei sorra jelennek meg a Fast Company, a Fortune, a Los Angeles Times, a The New York Times, a The Wall Street Journal hasábjain. Könyve eddig 30 országban több mint 2 millió példányban jelent meg. Jelenleg Amszterdamban él.

„Már egy tucat embernek javasoltam a Preziben, hogy alakítsa ki a saját GTD-rendszerét. Aki megteszi, produktívabb, sikeresebb ember lehet. Ez egyszerű, mint a GTD.
Halácsy Péter, a Prezi társalapítója, technológiai igazgatója

„A GTD az információs kor vallása, amely kétségtelenül megváltoztatja az emberek munkastílusát és életmódját.”
Wired

„Az egész megközelítés nemcsak a hatékonyságomat fokozta, de a közérzetemen is javított. Elképesztő, mennyire megvetette a lábát ez a módszer szerte a világon. Olyan, mint egy igazi mozgalom!”
Daniel H. Pink, a Motiváció 3.0 című könyv szerzője

Leave a Reply