Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás

Oldal tartalma:

J. K. Rowling - Harry Potter és a Titkok Kamrája - Illusztrált kiadás

Letöltés Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás könyvet pdf, epub és mobi

Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás.pdf
Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás.epub
Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás.mobi

  • Animus Könyvek
  • Gyermek és ifjúsági
  • 272 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633244555
  • Cikkszám: 1052204
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Illusztrátor: Jim Kay

A könyv részletei Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás

Töltse le az ingyenes PDF Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás (pdf, epub és mobi)

Harry Potter és a Titkok Kamrája – Illusztrált kiadás leírása

A szemközti falon valami fénylett. Óvatosan közelebb mentek, s közben hunyorogva fürkészték a sötétséget. A lobogó fáklyák fényében egy felirat csillant meg. Valaki fél méter magas betűkkel ezt mázolta a két ablak között a falra: FELTÁRULT A TITKOK KAMRÁJA. AZ UTÓD ELLENSÉGEI RESZKESSENEK!

Harry Potter varázslónak született, és jelenleg második tanévére készül a Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző Szakiskolában. De már a szünidő sem telik eseménytelenül: egy nap különös szerzet , egy házimanó jelenik meg a Privet Drive-on, és közli Harryvel, hogy nagy veszély leselkedik rá, ha visszatér az iskolába. Harry a riválisa, Draco Malfoy mesterkedését sejti az üzenet mögött, és nem törődik a figyelmeztetéssel. Sőt, valójában el is feledkezik róla, ugyanis barátja, Ron egy repülő autón megszökteti a kibírhatatlan Dursley-éktől, s Harry a nyár további részét Weasley-éknél tölti. Ám a Roxfortba visszatérve hamarosan beigazolódik, hogy Dobby, a házimanó nem a levegőbe beszélt. Szörnyű dolgok vannak készülőben.

A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat második kötetében.

Leave a Reply