Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Harc a szalamandrákkal  E-KÖNYV

Letöltés Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV.pdf
Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV.epub
Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303456
  • Cikkszám: 1037699
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Harc a szalamandrákkal E-KÖNYV leírása

A szumátriai szigetvilágban tett utazása során Van Toch Kapitány egy különös, emberre emlékeztetõ állatfajjal találkozott. Akkor még nem sejtette, hogy felfedezése és a szalamandrák képességeinek kiaknázása a világot romba döntõ folyamatokat indít el. A Harc a szalamandrákkal sajátos humorú, ironikus utópia, keserû és kíméletlen torzképe a vesztébe rohanó emberiség vakságának.

"Karel Èapek vigyorgó világvége-víziója egy ártalmatlannak tûnõ új állatfaj felfedezésérõl."Idézet a regényt 2009-ben színpadra alkalmazó Stúdió K Színház ismertetõjébõl.

Leave a Reply