Hamupipőke – 3D mesekönyv

Oldal tartalma:

Hamupipőke - 3D mesekönyv

Letöltés Hamupipőke – 3D mesekönyv könyvet pdf, epub és mobi

Hamupipőke – 3D mesekönyv.pdf
Hamupipőke – 3D mesekönyv.epub
Hamupipőke – 3D mesekönyv.mobi

A könyv részletei Hamupipőke – 3D mesekönyv

Töltse le az ingyenes PDF Hamupipőke – 3D mesekönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hamupipőke – 3D mesekönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hamupipőke – 3D mesekönyv (pdf, epub és mobi)

Hamupipőke – 3D mesekönyv leírása

Volt egyszer egy kedves, szép leány, akit a mostohatestvérei Hamupipőkének csúfoltak. Egy napon azonban megjelent előtte egy tündér, és segített neki eljutni a daliás herceg báljába. A harmadik éjszakán Hamupipőke üvegcipellője ott maradt a kastély lépcsőjén. Vajon rá fog jönni a herceg, hogy kinek a lábára illik?

***

A legismertebb népmesék a világhírű cseh grafikus, Vojtěch Kubašta különleges hangulatú háromdimenziós mesekönyveiben születtek újjá közel hatvan éve, és azóta több nemzedék kedvencévé váltak.

Leave a Reply