Halványlila gőzünk sincs

Oldal tartalma:

Jorge Cham - Halványlila gőzünk sincs

Letöltés Halványlila gőzünk sincs könyvet pdf, epub és mobi

Halványlila gőzünk sincs.pdf
Halványlila gőzünk sincs.epub
Halványlila gőzünk sincs.mobi

  • Európa Könyvkiadó
  • Tudományos könyvek
  • 368 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634058403
  • Cikkszám: 1060151
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Halványlila gőzünk sincs

Töltse le az ingyenes PDF Halványlila gőzünk sincs fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Halványlila gőzünk sincs PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Halványlila gőzünk sincs (pdf, epub és mobi)

Halványlila gőzünk sincs leírása

A Mars-járó és a részecskegyorsító korában van-e bármi, amit nem tudunk az Univerzumról? A rossz hír az, hogy de még mennyi minden. A jó hír, hogy a fizikus Daniel Whiteson és Jorge Cham, a tudományos karikatúra mestere körülvezet minket ebben a hatalmas világban és megpróbálja föltenni a megfelelő kérdéseket, majd megtalálni az érthető válaszokat. Hiába állítják, hogy halványlila gőzük sincs, ez nem teljesen igaz…
Miért van határsebesség a világegyetemben? Utazhatunk-e a fénynél is gyorsabban, és ha igen, miért nem?Ha létezik anyag és antianyag, mi miért anyagból vagyunk?Honnan tudjuk, hogy létezik a sötét anyag, és miért nem látjuk, ha benne úszunk?Miért nem tudjuk megalkotni a mindenség elméletét, és honnan fogjuk észrevenni, ha mégis sikerül?
Öveket becsatolni! Szédítő helyek, szédítő humor, közérthető rajzok és közérthető tudás. Ha kíváncsi a Világegyetemre, itt mindent megtalál.

Leave a Reply