Hali-kívánj hármat!!!

Oldal tartalma:

Nagy Zoltán - Hali-kívánj hármat!!!

Letöltés Hali-kívánj hármat!!! könyvet pdf, epub és mobi

Hali-kívánj hármat!!!.pdf
Hali-kívánj hármat!!!.epub
Hali-kívánj hármat!!!.mobi

A könyv részletei Hali-kívánj hármat!!!

Töltse le az ingyenes PDF Hali-kívánj hármat!!! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hali-kívánj hármat!!! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hali-kívánj hármat!!! (pdf, epub és mobi)

Hali-kívánj hármat!!! leírása

Ismered Halit? Még nem?
Akkor itt az ideje, hogy megismerd!

Hali, a kis aranyhal még sosem látott eszkimó jégkunyhót, sosem volt játszótéren, vagy a tündérek várában, de e könyvecskében mégis valóra válnak kívánságai, sőt, kalandjai során még barátságokat is köt a hó és a víz világában.
A mese mellékletében megtalálod a Kánaán együttes tagjai által elkészített, nagy sikerű Hógolyóbolygó című CD-t 16 gyönyörű mese dallal.

Engedtünk, hogy segíthessen!

A Kiadó minden megvásárolt példány árából 100 Ft-ot utal a Magyar Kármentő Alap 11794022-22222222-00000000-as számú számlájára a vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítésére.

Leave a Reply