Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV

Letöltés Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV.pdf
Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV.epub
Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633444108
  • Cikkszám: 1049247
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Ha az igazságra esküdtél E-KÖNYV leírása

Nyolc év telt el azóta, hogy Kerényi Imre, a tehetséges, fiatal ügyész a legsúlyosabb büntetés kiszabását kérte egy közfelháborodást kiváltó gyilkosság elkövetõjére. Minden, ami akkor egyértelmûnek, világosnak látszott, annyi év után összezavarodik – az ügyész élete eddigi legsúlyosabb dilemmája elé kerül. Ha a lelkiismeretére hallgat, újra meg kell vizsgálnia, valóban gyilkolt-e az életfogytiglanra ítélt Varga Béla. Magánnyomozásával ellentétbe kerül a közvéleménnyel és hivatali fõnökei állásfoglalásával, de vállalnia kell azt is, hogy a régen lezárt ügy poros aktái tönkretehetik karrierjét, magánéletét.
A már-már dokumentális hitelességû regény nemcsak megdöbbentõ gyilkosságok és izgalmas nyomozások története, az író arra keresett választ elsõsorban, lesz-e ereje Kerényi Imrének, hogy szembenézzen önmagával, még akkor is, ha kiderülne, hogy az akták igazsága csak látszólagos, és a véletlenek furcsa összjátéka végzetes tévedéshez vezetett.

Leave a Reply