Gyönyörű titkok múzeuma

Oldal tartalma:

Alice Hoffman - Gyönyörű titkok múzeuma

Letöltés Gyönyörű titkok múzeuma könyvet pdf, epub és mobi

Gyönyörű titkok múzeuma.pdf
Gyönyörű titkok múzeuma.epub
Gyönyörű titkok múzeuma.mobi

  • Maxim Könyvkiadó
  • Fantasy
  • 352 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789632616087
  • Cikkszám: 1033592
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyönyörű titkok múzeuma

Töltse le az ingyenes PDF Gyönyörű titkok múzeuma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyönyörű titkok múzeuma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyönyörű titkok múzeuma (pdf, epub és mobi)

Gyönyörű titkok múzeuma leírása

Történet egy olyan világról, amely egyszerre varázslatos és szörnyű. Álomvilágok épülnek, csodák, melyek addig elképzelhetetlennek tűntek, szenzációk, melyek aztán a süllyesztőbe kerülnek, összeomlanak.
A helyszín New York. Az 1900-as évek első évtizedeiben járunk. Coralie Sardie furcsa torzulással született: ujjai között hártya feszül. Apja úgy nevelte, hogy a hártya a legjobban hasznosuljon; hableányt kreált belőle. Egy olyan lényt, aki csillogó ruhájában nappal ezreket szórakoztat a Gyönyörű Titkok Múzeumának akváriumában, és éjszaka titkos tettekre kényszerül. Coralie sportos alkatával, ha akarná, könnyedén legyőzné a New York-i Sportklub bajnokát, a Halembert. Coralie maga a Hudsoni Kreatúra, a Hudson folyó réme, aki egy éjszakai kirándulása során – nem szörnyszülötti, sokkal inkább egyszerű emberi érzésekkel – beleszeret egy fiatalemberbe. Ez a fiatalember egy bizonyos Eddie Cohen, aki múltját, családját és vallását hátrahagyva alvilági játékokba kezd, gazembereket kerít kézre, és e kötelék alól már nem tud kibújni, amikor egy elkeseredett apa hozzá fordul a Triangle gyári tűzesetben eltűnt lánya ügyével. Eddie nem sejti, hogy a nyomasztó feladat teljesítése során a szerelem is rátalálhat…

Leave a Reply