Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?

Oldal tartalma:

Russel Friedman - Gyógyulás a gyászból - Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?

Letöltés Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket? könyvet pdf, epub és mobi

Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?.pdf
Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?.epub
Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?.mobi

  • Zafír Press
  • Pszichológia
  • 190 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155005190
  • Cikkszám: 1069903
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?

Töltse le az ingyenes PDF Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket? (pdf, epub és mobi)

Gyógyulás a gyászból – Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket? leírása

Életünk természetes velejárója a gyász, amit haláleset vagy más súlyos veszteség után megélünk, legyen az sorsforduló, válás, egy barátság megszakadása, a vállalkozás, a munkahely elvesztése.
Életünk során megtanuljuk, mit kell tennünk, hogy megszerezzük magunknak, amit szeretnénk. Mit kezdjünk azonban a gyásszal? A fájdalommal, a bűntudattal, a csalódottsággal, a dühvel, a beteljesületlen kapcsolattal, az összetört szívvel és álmokkal?
Ez a világszerte nagy sikerű könyv a szerzők több mint harminc éves tapasztalatából merítve, és személyes példákon keresztül mutat be egy olyan egyszerű és bárki által végezhető módszert, amely százezreknek segített megbékülni a történtekkel, enyhüléshez jutni a fájdalomban és visszanyerni az erőt és képességet az örömteli élethez.

Leave a Reply