Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében

Oldal tartalma:

Gerlinde Ortner - Gyógyító mesék - Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében

Letöltés Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében könyvet pdf, epub és mobi

Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében.pdf
Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében.epub
Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében.mobi

  • Móra Könyvkiadó
  • Gyermek és szülő
  • 185 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634156161
  • Cikkszám: 1070725
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében

Töltse le az ingyenes PDF Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében (pdf, epub és mobi)

Gyógyító mesék – Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében leírása

-Mit tegyünk, ha gyermekünk szorong, és rágja a körmét?
-Hogyan szoktassuk le a csúnya beszédről? -Mivel csillapítsuk le, ha agresszív? -Hogyan erősítsük meg az önbizalmát? -Mit tegyünk, ha rendszeresen bepisil? A tanácstalan, önmagukat vádoló szülők gyakran azt kívánják, bárcsak volna csemetéjükhöz egy használati utasítás, amelyből kiderülne, miben hibáztak eddig, és mit kell másképp csinálni! Nekik ajánljuk Gerlinde Ortner könyvét, amelyet sikerrel forgathat minden anyuka és apuka, aki segíteni akar gyermekének a félelem és az agresszió leküzdésében. A szerző éveken át foglalkozott magatartászavaros gyerekekkel, és arra a következtetésre jutott, hogy sok esetben megelőzhető lett volna a baj, ha a szülők rendelkeznek némi pszichológiai ismerettel. Ha a szülő képes megérteni gyermeke furcsa viselkedésének okait, akkor van rá esély, hogy "gyógyító" mesékkel és játékos formába bújtatott feladatokkal segíteni tud rajta.

Leave a Reply