Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1.

Oldal tartalma:

Ella Barrick - Gyilkosság tánclépésben - Táncparkettkrimi 1.

Letöltés Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1. könyvet pdf, epub és mobi

Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1..pdf
Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1..epub
Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1..mobi

  • I.P.C. Könyvek
  • Krimi
  • 368 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789636355302
  • Cikkszám: 1041685
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1.

Töltse le az ingyenes PDF Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1. (pdf, epub és mobi)

Gyilkosság tánclépésben – Táncparkettkrimi 1. leírása

Vigyázat, ez a történet lesodorja a lábáról!

Amikor Stacy Graysin rajtakapja vőlegényét és táncpartnerét, Rafe-et, hogy az ágyban mambózik egy szambakirálynővel, azonnal felbontja az eljegyzésüket. Ám továbbra is közös tánciskolájuk társtulajdonosai maradnak. Rafe azzal akarja nyereségesebbé tenni a stúdiót, hogy hiphop- és szteppórákkal bővítené a kínálatot, de Stacy inkább leborotválná szőke fürtjeit, semhogy ilyen zenére táncoljon.
Amikor Stacy felfedezi Rafe holttestét a tánciskolában, nem tud magához térni a döbbenettől, amikor pedig a rendőrség őt nevezi meg első számú gyanúsítottként, úgy dönt, nyomozásba kezd, mert semmi kedve a cellatársaknak börtönrockot tanítani.
Mindenki arra számít, hogy Stacy lesz a stúdió kizárólagos tulajdonosa, Rafe azonban megváltoztatta a végakaratát. Az így hirtelen képbe került rokon készen áll arra, hogy eladja a részét annak, aki a legtöbbet ígéri érte aki, nem kizárt, hogy maga a gyilkos.

"Ez a vagány, vadul lüktető és briliánsan megkoreografált krimi minden oldalán váratlan fordulatokat tartogat." – Hank Phillippi Ryan, Agatha-, Anthony- és Macavity-díjas szerző

Leave a Reply