Gyereklélek sportcipőben – mentális napló

Oldal tartalma:

Kovács Krisztina - Gyereklélek sportcipőben - mentális napló

Letöltés Gyereklélek sportcipőben – mentális napló könyvet pdf, epub és mobi

Gyereklélek sportcipőben – mentális napló.pdf
Gyereklélek sportcipőben – mentális napló.epub
Gyereklélek sportcipőben – mentális napló.mobi

  • Noran Libro
  • Pszichológia
  • 143 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155513664
  • Cikkszám: 1048293
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyereklélek sportcipőben – mentális napló

Töltse le az ingyenes PDF Gyereklélek sportcipőben – mentális napló fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyereklélek sportcipőben – mentális napló PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyereklélek sportcipőben – mentális napló (pdf, epub és mobi)

Gyereklélek sportcipőben – mentális napló leírása

A rendkívül sikeres Fejben dől el sportpszichológia mindenkinek szerzői a fiatal és utánpótlás-korosztálynak, illetve az őket nevelő szülőknek és edzőknek összeállított Gyereklélek sportcipőben Fiatalkori és utánpótlás sportpszichológia mindenkinek könyvük mellé ajánlják ezt a mentális naplót sportoló fiataloknak.

Külön mentális napló a felkészüléshez? Wow, ez de menő! Ma már természetes egy csomó dolog, ami régebben elképzelhetetlen volt: a technika, a módszerek fejlődnek, a korábbi időknél sokkal gyorsabb ütemben. Egy dolog nem változott! Kemény, kitartó edzésmunka nélkül nem lesz senkiből sem igazi bajnok. Az edzés, a pihenés, a táplálkozás mellett roppant fontos a mentális erő. Ez a mentális napló segít abban, hogy megtaláld a kiegyensúlyozott, boldog és sikeres sportoláshoz vezető lelki utat. Mert hiába tehetséges és szorgalmas valaki, ha nem érzi jól magát a közegében, vagy éppen a döntő pillanatokban rosszul vagy félve dönt, sok év kemény munkája veszhet gyorsan kárba. És ez nem csak a fiatalokra vonatkozik! Pont ezért ajánlom minden érdekeltnek szeretettel a könyv mellett ezt a naplót. Sok sikert kívánok minden kedves használónak!
Dr. Kiss Gergely

Leave a Reply