Grace, Monaco hercegnője

Oldal tartalma:

Jeffrey Robinson - Grace, Monaco hercegnője

Letöltés Grace, Monaco hercegnője könyvet pdf, epub és mobi

Grace, Monaco hercegnője.pdf
Grace, Monaco hercegnője.epub
Grace, Monaco hercegnője.mobi

A könyv részletei Grace, Monaco hercegnője

Töltse le az ingyenes PDF Grace, Monaco hercegnője fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Grace, Monaco hercegnője PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Grace, Monaco hercegnője (pdf, epub és mobi)

Grace, Monaco hercegnője leírása

Aki csak ismerte, nagy szeretettel emlegette Grace monacói hercegnőt, aki Grace Patricia Kelly néven született Philadelphiában.
Egy igazi álomtörténet kelt életre az ötvenes években, amikor III. Rainier monacói herceg feleségül vette a gyönyörű Grace Kellyt, az Oscar-díjas hollywoodi filmszínésznőt. Ők lettek a korszak álompárja, a bulvársajtó kedvencei, s tartott ez egészen 1982-ig, a hercegnő tragikus haláláig.
Ebből az életrajzi könyvből nemcsak Grace amerikai éveit ismerhetjük meg, hanem azt is, hogy milyen fontos feladatot látott el a Monacói Hercegségben, és milyen gonddal és szeretettel nevelte három gyerekét.

Leave a Reply