Gödölye tejben

Oldal tartalma:

Jurij Poljakov - Gödölye tejben

Letöltés Gödölye tejben könyvet pdf, epub és mobi

Gödölye tejben.pdf
Gödölye tejben.epub
Gödölye tejben.mobi

  • Helikon Kiadó
  • Regény
  • 444 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789632279084
  • Cikkszám: 1058751
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gödölye tejben

Töltse le az ingyenes PDF Gödölye tejben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gödölye tejben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gödölye tejben (pdf, epub és mobi)

Gödölye tejben leírása

Manapság bárkiből lehet neves írót faragni. Még abból is, aki soha egyetlen sort nem vetett papírra. Ugye, ez merő képtelenség? Vagy mégsem? Jurij Poljakov fergeteges szatírájából kiderül, hogy ebben az értékválságos korban bármi megtörténhet. Főként Moszkvában, ahol az egykori sztálinisták, később Brezsnyev odaadó hívei reszketnek Gorbacsovtól, aztán Jelcintől, s mindenre hajlandók, csak hogy kiváltságaikat megőrizzék. Hogy mik ezek a kiváltságok? Lakás, dácsa, kocsi, külföldi utazás, életműkiadás, és mellesleg állandó belépő az Írók Házába, amelynek messze földön híres éttermében évtizedek óta folyik a pezsgő, a vodka, s ahonnan sosem fogy ki a kaviár.

Poljakov mulatságos, Bulgakovot idéző regénye a posztszovjet értelmiség súlyos morális válságáról szól, de akarva-akaratlan mi is magunkra ismerhetünk, amikor a váratlan érdekszövetségekkel szembesülünk, amikor azt látjuk, mennyire kétes esztétikai kritériumok alapján repülnek egyesek a mennybe, vagy süllyednek a pokol legmélyebb bugyraiba.

Leave a Reply