GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Oldal tartalma:

Dr. Natasha Campbell-Mcbride - GAP-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Letöltés GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata könyvet pdf, epub és mobi

GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata.pdf
GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata.epub
GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata.mobi

  • Reneszánsz Könyvkiadó
  • Tudományos könyvek
  • 280 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155336041
  • Cikkszám: 1026154
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Töltse le az ingyenes PDF GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata (pdf, epub és mobi)

GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata leírása

"Első pillantásra egyáltalán nem gondoltam, hogy ez a könyv nekem is szól. Sem engem, sem családtagjaimat nem érintették a címlapon olvasható állapotok. Aztán Leányvári Enikő (a könyv első felének fordítója) javaslatára elkezdtem olvasni és rádöbbentem, hogy a téma sokkal közelebbről érint és sokkal érdekesebb, mint gondoltam. Ez a könyv biztosan a legjobb, amit valaha egészségről és táplálkozásról olvastam.
Kár, hogy a szerző kissé megtévesztő címet adott az írásának, mert ez a könyv mindazoknak szól, akik törődnek az egészségükkel és próbálják megóvni azt. Válaszokat ad azoknak is, akik a nyugati világ étrendjével sokszor akaratukon kívül is mérgező anyagok káros hatásainak vannak kitéve.
A szerző rendkívül jól elmagyarázza, hogyan működik az emésztőrendszer és hogyan tesszük tönkre azt a különböző ételekkel és életmódunkkal. Mindez hogyan öröklődhet tovább a következő generációkra. Ismerteti azt is, hogy a különböző betegségek és állapotok hogyan és miért alakulnak ki és elmagyarázza, hogy gyógyíthatjuk meg az emésztőrendszerünket és hogyan javíthatjuk természetes módon az immunrendszerünket és általános egészségi állapotunkat.
Ezt a könyvet MINDENKINEK el kell olvasnia, aki szem előtt tartja és meg akarja őrizni egészségét. Fontos olvasnivaló minden szülő számára, gyermeke egészségi állapotától függetlenül, különös tekintettel arra, hogy a mai világunk milyen elképesztően egészségtelen étrendet követ." (dr. Dietz Judit)

Leave a Reply