Galandregény – kemény kötés

Oldal tartalma:

Vavyan Fable - Galandregény - kemény kötés

Letöltés Galandregény – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Galandregény – kemény kötés.pdf
Galandregény – kemény kötés.epub
Galandregény – kemény kötés.mobi

  • Fabyen Kiadó
  • Regény
  • 384 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789639300750
  • Cikkszám: 1059269
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Galandregény – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Galandregény – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Galandregény – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Galandregény – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Galandregény – kemény kötés leírása

Denisáék nyaralnak. Martin egyedül marad a macskákkal; azok persze megszínesítik a napjait. Hamarosan bebizonyíthatja, hogy képes helyettesíteni szuperzsaru nővérét. Magától értetődik, elvégre ő egy überkopó.

Nincs idő extrém horgolásra. A perverz ikrek, akik ráadásul halottak, trillió teendővel halmozzák el az ifjú nyomozót. A hírneves regényíró szomszéddal rivalizáló ismeretlen szerző részletekben adagolt horrorisztikus fogalmazványai is felvetik a gyanút, hogy a történet nem teljesen fikció. Martin és csapata erre is rámozdul.

Piti gengszterek, üzletemberként köztisztelt maffiózók, sorozatgyilkosok és más latrok kerülnek célkeresztjükbe.

Nyár van és globális felmelegedés, egyik vihar éri a másikat, érzelmi és hormonviharok is. Martin társnője, Tasha Rapsody nem könnyű préda. Sőt, tán nem is préda.

"Ám ekkor éktelen üvöltözéssel a pályaudvar síkideg csőszei rontanak ránk. Hát persze, az állandósult terrorveszély! Szép új világ: robbantók, önrobbantók, gázolók, késelők, savazók, megszállottak, őrültek, piti bűnmásolók, feltűnési viszketegek. Ki ne hagyjam a városháza-kegyelt üzletembereket! Naná, hogy megértem: a készültség jogos."

E regény olvasása közben libabőrös lesz! És sajnálatosan úgy is marad.

Leave a Reply