From Here to You – Perzselő menedék

Oldal tartalma:

Jamie McGuire - From Here to You – Perzselő menedék

Letöltés From Here to You – Perzselő menedék könyvet pdf, epub és mobi

From Here to You – Perzselő menedék.pdf
From Here to You – Perzselő menedék.epub
From Here to You – Perzselő menedék.mobi

A könyv részletei From Here to You – Perzselő menedék

Töltse le az ingyenes PDF From Here to You – Perzselő menedék fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A From Here to You – Perzselő menedék PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés From Here to You – Perzselő menedék (pdf, epub és mobi)

From Here to You – Perzselő menedék leírása

Ahogyan Darby Dixon a menyasszonyi ruhájában ül egy texasi templom fürdőszobájában, a kezében egy pozitív terhességi tesztet tartva, rájön, hogy hozzámenni a vőlegényéhez élete legrosszabb döntése lenne. Végül úgy dönt, elindul, hogy egy új városban, új névvel kezdje elölről.
Scott „Trex” Trexler tengerészgyalogosként bejárta a világot. Most új munkája mellett végre lehetősége van rá, hogy visszatérjen az egyetlen helyre, ahol békésen élhetett: a coloradói Colorado Springsbe. Abban a pillanatban, amint Trex bejelentkezik a hotelbe, ahol Darby dolgozni kezdett, a fiatal nő tudja, hogy a férfi veszélyes. Semmi esély rá, hogy összekeveredjen egy újabb férfival, akiben nem tud teljesen megbízni – és Trex egész biztosan nem teljesen őszinte vele. Ahogyan Darby exe egyre közelebb jut hozzá, hogy megtalálja őt, a nő és Trex is hamar rájönnek, hogy amiről nem tudnak, az nagyon is bánthatja őket.

Leave a Reply