Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme

Oldal tartalma:

Tom Nealon - Forradalmak az ebédlőasztalon - A konyha titkos történelme

Letöltés Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme könyvet pdf, epub és mobi

Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme.pdf
Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme.epub
Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme.mobi

A könyv részletei Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme

Töltse le az ingyenes PDF Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme (pdf, epub és mobi)

Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme leírása

A konyha történelmének gazdagon illusztrált könyve mitikus eredettörténetekből, bizarr receptekből, és sok egyéb hozzávalóból!
Az éhség és az ízlés kéz a kézben járva formálta a civilizáció fejlődését. Mindegy, hogy háború vagy pestisjárvány dúlt-e épp, esetleg forradalmak vagy népvándorlások borzolták a kedélyeket, enni mindig kellett. A legtöbb esetben a történelem alakulása azon múlt, hogy a népnek volt-e mit ennie, avagy éhínség gyötörte őket.
A Forradalmak az ebédlőasztalon – A konyha titkos történelme című könyv a történelmi tények
és legendák határán egyensúlyozva lebbenti fel a fátylat több pikáns rejtélyről.
A British Library gyűjteményéből válogatott, lenyűgöző képekkel illusztrált könyv sokoldalúan igyekszik bemutatni a mindennapi fogások és konyhai eljárások mögött rejtőző, lélegzetelállító történeteket. Mi a kapcsolat a francia forradalom és a terített asztal között? Mi köze a puding sűrűségének a gyarmatosításhoz? Hogy jön a limonádé a bubópestishez? Milyen különös kapcsolata van a pontynak a keresztes háborúval? Hogyan találkozott Byron a barnamártással? Hogy használták fel a csilit a kannibál konyhaművészetben? A szerző ilyen, és ehhez hasonló, érdekes és szórakoztató témákat boncolgat hiánypótló művében.

A tartalomból:
A ponty és a keresztes háború
Limonádé pestis idején
Elfogyott a levespor
Muti, kit eszel?
Forradalom az ebédlőasztalon
Jó, hogy szósz!
Móka kakaózni
Én úgy mondom, hogy omlós
Ez nem piskóta
Az étel sűrűje

Leave a Reply