Fönn az emeleten E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Fönn az emeleten E-KÖNYV

Letöltés Fönn az emeleten E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Fönn az emeleten E-KÖNYV.pdf
Fönn az emeleten E-KÖNYV.epub
Fönn az emeleten E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633444368
  • Cikkszám: 1049251
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fönn az emeleten E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Fönn az emeleten E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fönn az emeleten E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fönn az emeleten E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Fönn az emeleten E-KÖNYV leírása

Bajkó Andris szerszámkészítõ lakatost váratlanul õrizetbe veszi a rendõrség, s õ súlyos következményekkel járó beismerõ vallomást tesz. Vádolja önmagát, még csak meg sem keresi a módját, hogy a bíróság majdan enyhítõ körülményeket találjon számára.
Bajkóék régi barátja, az író, nem nyugszik bele ebbe a fájdalmas fordulatba. Jól ismeri a családtagokat, szereti, becsüli a fiút, és nem tudja elhinni róla azt a sok rosszat, amivel befeketítette magát a kihallgatások során. Nem nyugszik: vajon mi rejtõzhet e különös bûnügy hátterében?
Nyomozni kezd, megkeresi a fiút, hogy tõle talán megtudja az igazat, Andris azonban barátságtalan és zárkózott. Meglátogatja az idõs nagyanyát, akit Andris eltart, Bajkó Béla egyetemi tanárt és másokat, akik együtt éltek, kapcsolatban voltak vele, mielõtt ez a szörnyûséges esemény bekövetkezett volna az életében.
És a hétköznapinak látszó bûnügy hátterében kirajzolódik egy családi és történelmi dráma, mondhatni, tragédia, amelynek kései megszenvedõje a fiatalember.

Leave a Reply