Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig

Oldal tartalma:

Jessica Park - Flat-Out Celeste - Celeste bolondulásig

Letöltés Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig könyvet pdf, epub és mobi

Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig.pdf
Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig.epub
Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig.mobi

A könyv részletei Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig

Töltse le az ingyenes PDF Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig (pdf, epub és mobi)

Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig leírása

A végzős gimnazista Celeste Watkins számára minden egyes nap brutális bátorságpróba. És Celeste nagyon fél. Elszigeteltté válik, mert túlságosan okos, a beszéde túlságosan modoros, viselkedése pedig túlságosan eltér az átlagostól, ezért úgy érzi, nem marad más választása, mint direkt távol tartani magát mindenkitől.
De az egyetem felszabadíthatja, nem? Ha kibírja ezt a borzalmas utolsó évet a gimiben, akkor talán minden rendben lesz. Ha sikerül találnia csak egyetlen embert, aki mentőkötelet dobhat neki, akkor talán, talán nem lesz baj.
Justin Milano, a másodéves, szintén különc egyetemista srác lehet az a személy, aki kicsalogatja Celeste-et magányos világából. Megmentheti a lányt legalábbis ha Celeste elfogadja a segítségét.
Ha összefognak, talán jó páros lehetnek. Ha összefognak, talán megmenthetik egymást. És ha összefognak, talán megmenthetnek egy másik párost is: két embert, akikről Celeste tudja, hogy teljes szívből, szenvedélyesen, bolondulásig szeretik egymást.

Leave a Reply