Firkafüzet

Oldal tartalma:

Póli Róbert - Firkafüzet

Letöltés Firkafüzet könyvet pdf, epub és mobi

Firkafüzet.pdf
Firkafüzet.epub
Firkafüzet.mobi

  • magánkiadás
  • Gyermek és ifjúsági
  • 64 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789631223934
  • Cikkszám: 1045404
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Firkafüzet

Töltse le az ingyenes PDF Firkafüzet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Firkafüzet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Firkafüzet (pdf, epub és mobi)

Firkafüzet leírása

Ez egy rendhagyó könyv, azaz inkább füzet. 31 gyermekverset tartalmaz, a gyermekek egy-egy pillanatát felelevenítve. Amitől igazán rendhagyó, hogy nincsenek benne illusztrációk… ugyanis, azokat majd az készíti el, aki a verseket olvassa, vagy akinek felolvassák, szóval bárki, aki kedvet érez a versekhez rajzolgatni. Ettől teljesen egyedi lesz ez a füzet, nem lesz belőle két egyforma darab, és mindenki kiélheti a kreativitását a rajzolásban, firkálásban. És jó pár év elteltével is le lehet majd venni a könyvespolcról, rácsodálkozni a régi emlékekre!

A firkáló társzerzővé válik, így neve bekerül a könyvbe-füzetbe, ehhez a hely a 2. oldalon rendelkezésre áll.

A nyomtatás a normálnál vastagabb papírra készült, hogy akár filctollal is lehessen firkálni, bárhová, szabadon és korlátlanul elengedve a fantáziát, amire a versből asszociál a rajzoló.

Firkafüzet – amiben szabadon alkothatsz!

Leave a Reply