Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD

Oldal tartalma:

Pamela Fryman, Robert Berlinger, Gail Mancuso, Brian K. Roberts, Rob Schiller,Mark Cendrowski - Férjek gyöngye - a teljes 1. évad-DVD

Letöltés Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD könyvet pdf, epub és mobi

Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD.pdf
Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD.epub
Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD.mobi

  • Fibit Media Kft.
  • Vígjáték
  • 538 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5996255731040
  • Cikkszám: 1052991
  • Nyelv: magyar 2.0, angol 2.

A könyv részletei Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD

Töltse le az ingyenes PDF Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD (pdf, epub és mobi)

Férjek gyöngye – a teljes 1. évad-DVD leírása

A férfi. A legenda. A sofőr. Doug Heffernan (Kevin James) a Férjek gyöngye, de igazából a felesége, Carrie (Leah Remini) az úr a háznál. Doug igazi macsó – lehetne, de bármire hajlandó, ha a neje kéri: még nagyképernyős tévéjét is hajlandó volt feláldozni, hogy apósa, Arthur (Jerry Stiller) beköltözhessen. Igaz, ezt már megbánta azóta, de kárpótolja, hogy a szabadidejét így a neje és a haverjai között oszthatja meg. A lökött szomszédok és a sok New York-i csodabogár teszi teljessé és még viccesebbé ezt a nagysikerű vígjátéksorozatot.

Leave a Reply