Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága

Oldal tartalma:

Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből - Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága

Letöltés Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága könyvet pdf, epub és mobi

Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága.pdf
Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága.epub
Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága.mobi

  • Írott Szó Alapítvány
  • Életrajz
  • 748 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9786150015545
  • Cikkszám: 1069987
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága

Töltse le az ingyenes PDF Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága (pdf, epub és mobi)

Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből – Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága leírása

(…) A sport szó tulajdonképpen nem is fejezi ki igazán azt az életteret, amit kedves hajdani igazgatóm minden idegszálával, szenvedélyes szeretettel, igazi maximalistaként igyekezett betölteni. (…) Kocsis Mihály meghatározó személyisége volt a magyar sportmozgalomnak a múlt század harmincas éveinek második fele óta. (…) Életének egyik központi, meghatározó gondolata és törekvése volt az olimpiai eszme szolgálata. (…) A könyv azonban nem egyszerűen ennek a gazdag, termékeny életnek kíván emléket állítani, hanem – az ő tevékenyégén keresztül, a könyvei segítségével – a magyar sportmozgalom egy igen fontos időszakának történeti áttekintése is egyben. Hitünk szerint nem csak történelem könyv, hanem ösztönző erő, továbbá útmutató és hasznos segédeszköz is lehet a ma és a holnap sportszervezői, a testkultúra fejlesztésében igyekvő, elkötelezett szakemberek számára. (részletek Gallov Rezső előszavából)

Leave a Reply