Fehér tűz

Oldal tartalma:

Lincold Child - Fehér tűz

Letöltés Fehér tűz könyvet pdf, epub és mobi

Fehér tűz.pdf
Fehér tűz.epub
Fehér tűz.mobi

  • General Press Kiadó
  • Krimi
  • 336 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636435387
  • Cikkszám: 1015185
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fehér tűz

Töltse le az ingyenes PDF Fehér tűz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fehér tűz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fehér tűz (pdf, epub és mobi)

Fehér tűz leírása

A rendkívül intelligens FBI-ügynök, Aloysius Pendergast kénytelen megszakítani nyaralását: ki kell hoznia a börtönből fiatal mentoráltját, a bűnügyi főiskolára járó Corrie Swansont. A lány különös halálesetek ügyében vizsgálódik a gazdag coloradói síparadicsomban, Roaring Forkban. Úgy hírlik, az 1870-es években néhány bányász egy grizzly támadásának esett ott áldozatul. Corrie kezdetben nem sejti, hogy a majd százötven éves támadássorozat utáni nyomozás a helyi előkelőségek érdekeit sérti, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy eltávolítsák a lányt a városból. A síparadicsomban ráadásul halálos áldozatokat követelő, kegyetlen gyújtogatássorozat veszi kezdetét. Pendergastot és Swansont munkájukban egy elveszettnek hitt Sherlock Holmes-novella kézirata is segíti. Corrie megdöbbentő felfedezést tesz a tizenkilencedik századi és a nemrégiben történt halálesetekkel kapcsolatban, és a páros élete is veszélybe kerül…
A szerzőpáros Pendergast-sorozatának legújabb kötete nem csupán izgalmas, szövevényes mű, de remek stílusérzékkel idézi meg a detektívtörténetek egyik legélesebb eszű alakját, Sherlock Holmest is.

Leave a Reply