Erő a szeretethez

Oldal tartalma:

Jr. Martin Luther King - Erő a szeretethez

Letöltés Erő a szeretethez könyvet pdf, epub és mobi

Erő a szeretethez.pdf
Erő a szeretethez.epub
Erő a szeretethez.mobi

  • Casparus Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 192 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789638992475
  • Cikkszám: 1042076
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Erő a szeretethez

Töltse le az ingyenes PDF Erő a szeretethez fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Erő a szeretethez PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Erő a szeretethez (pdf, epub és mobi)

Erő a szeretethez leírása

Ha van Martin Luther King Jr. könyvei között olyan, amelyről az emberek következetesen azt mondjak nekem, hogy megváltoztatta az életüket, akkor ez az Erő a szeretethez. Azt hiszem, azért, mert ez a könyv írja le legjobban Martin Luther King Jr. erőszakmentes filozófiáját; a hitet egy szerető isteni jelenlétben, ami minden életet összeköt.

Coretta Scott King (Martin Luther King Jr. özvegye)

A bizonytalanság e viharos napjaiban, a háborúk, valamint gazdasági és faji igazságtalanságok révén megnyilatkozó gonosz az emberiség puszta túlélését fenyegeti. A válság rendkívül súlyos. Ebbe a kötetbe olyan beszédeket gyűjtöttem össze, amelyek ezt a krízist és hátteret mutatják be. Azért éppen ezeket választottam ki, mert valamilyen módon mindegyik a válságból eredő személyes és közösségi problémákat érinti.

Martin Luther King Jr.

Ötven év múltán sem veszítettek érvényességükből ezek a szavak. Sőt, korunkban talán időszerűbbek, mint valaha. A könyvben összegyűjtött beszédek pedig ma is mint keletkezésük idején segítenek, hogy kijussunk az ideológiák labirintusából, kiemeljük fejünket a politikai érdekek és szempontok állandó viszonylagosságából, és felismerjük az ész józanságát és a szív emberségét egyesítő örök érvényű igazságokat. Ezekhez nyugodt bizonyossággal igazíthatjuk meggyőződésünket a kibogozhatatlannak tűnő társadalmi és politikai kérdésekben, hiszen mar bizonyították, hogy korábban elképzelhetetlennek hitt változásokat képesek elindítani az ember belső világában, és társadalmi szinten egyaránt.

Ügyeljetek arra, hogy eszközeitek ugyanolyan tiszták legyenek, mint a cél, amit el kívántok érni.

Martin Luther King Jr.

Leave a Reply