Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára

Oldal tartalma:

Pojják Klára - Érettségi Új - Angol - Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára

Letöltés Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára könyvet pdf, epub és mobi

Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára.pdf
Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára.epub
Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára.mobi

  • Klett Kiadó
  • Nyelvkönyv, szótár
  • 264 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155824289
  • Cikkszám: 1067432
  • Nyelv: magyar-angol
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára

Töltse le az ingyenes PDF Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára (pdf, epub és mobi)

Érettségi Új – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára leírása

Kiknek szól?

– középiskolai diákoknak önálló felkészüléshez
– tanároknak tanórai vagy felkészítő munkához

Mit is tartalmaz pontosan?
– 10 teljes tesztsort
– Hasznos tanácsokat a felkészüléshez
– Megoldókulcsot
– A feladatokhoz tartozó hanganyagok ingyenesen elérhetőek honlapunkon, vagy az ingyenes applikáció segítségével letölthetőek az okostelefonokra.

Mi is ez a kiadvány?
Az angol nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommunikációs céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új emelt szintű angol érettségi vizsga az Európa Referenciakeret B2-es szintjének felel meg.
Az emelt szintű érettségire felkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével a diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Kötetünk bevezet az emelt szintű vizsga minden rejtelmébe, a 2017-ben történt változásoknak megfelelően. Egyedülálló újdonsága, hogy egy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak.

Hogyan lehet használni?
Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket.
A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul.
A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el. Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva az angol emelt szintű érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés az érettségi napján.

Leave a Reply