Emlékfoszlányok E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Emlékfoszlányok E-KÖNYV

Letöltés Emlékfoszlányok E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Emlékfoszlányok E-KÖNYV.pdf
Emlékfoszlányok E-KÖNYV.epub
Emlékfoszlányok E-KÖNYV.mobi

  • 96 oldal
  • eISBN: 9789630985864
  • Cikkszám: 1050212
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Emlékfoszlányok E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Emlékfoszlányok E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Emlékfoszlányok E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Emlékfoszlányok E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Emlékfoszlányok E-KÖNYV leírása

Bálint György – vagy ahogyan az országban hosszú évtizedek óta mindenki ismeri, Bálint gazda – már számtalan kertészeti szakkönyvvel, újságcikkel és televíziós műsorral lopta magát a szívünkbe.

Közel egy évszázadnyi élménnyel és tapasztalattal a háta mögött Bálint gazda ezúttal ötven történetet, illetve az ő megfogalmazásában emlékfoszlányt gyűjtött össze, melyeket ugyanannyira élvezetes önállóan, mint csokorba szedve olvasni.

Vajon mi tehetné még személyesebbé és kedvesebbé ezeket a történeteket? Vámos Robi utánozhatatlan, sajátos stílusban készült rajzai! Kettejük közös munkájának gyümölcse ez a nem mindennapi kötet, melyben a bájos illusztrációknak hála a leírtak valósággal megelevenednek.

Leave a Reply