Ella öröksége E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Ella öröksége E-KÖNYV

Letöltés Ella öröksége E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Ella öröksége E-KÖNYV.pdf
Ella öröksége E-KÖNYV.epub
Ella öröksége E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155210709
  • Cikkszám: 1040561
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ella öröksége E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Ella öröksége E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ella öröksége E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ella öröksége E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Ella öröksége E-KÖNYV leírása

Ella egy egyszerû kedves lány egy vidéki város utazási irodájában dolgozik. Örömmel költözik be, a nagybátyjától örökölt lakásba.

Mi az a panaszos hang, amire éjjel felébred? Furcsa füst lebeg a lépcsõházban és éjjel mintha koppanásokat hallana. A földszinten lakó fekete bõrû szomszédnál gyanús dolgok történnek. Ella megpróbálja kideríteni, hogy mi van a dogok mögött. Életében felbukkan a jóképû szexis Alex az iroda ügyfele, de mintha nem csak pénzváltás miatt járna oda, mintha akarna tõle valamit, vagy mégsem?

Hamarosan kiderül, az örökség sokkal nagyobb, mint gondolná, sokan szeretnék megszerezni. A nagybácsi rejtvényes titokzatos jeleket hagy, hogy az igazi örököst vezesse. Kalandos utazás veszi kezdetet, az út Londonba majd az angol tengerhez vezet. A háttérben csodálatos szerelem bontakozik. Izgalmas fordulatos könnyû olvasmány, amely az utolsó oldalakon is tartogat még meglepetést.

Leave a Reply