Elfújom az igazságot

Oldal tartalma:

Galambos Lajos - Elfújom az igazságot

Letöltés Elfújom az igazságot könyvet pdf, epub és mobi

Elfújom az igazságot.pdf
Elfújom az igazságot.epub
Elfújom az igazságot.mobi

  • Tény Kiadó
  • Életrajz
  • 230 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789631251586
  • Cikkszám: 1046476
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Elfújom az igazságot

Töltse le az ingyenes PDF Elfújom az igazságot fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Elfújom az igazságot PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Elfújom az igazságot (pdf, epub és mobi)

Elfújom az igazságot leírása

Galambos Lajos vagyok – de volt 125 nap, amikor SD 25-14-es rabnak szólítottak.
Nézettségi rekordokat döntöttem a tévében, világsztárokkal léptem fel, miniszterelnököknek zenéltem – de volt 125 nap, amikor a szomszédos cellákban ülőknek játszottam egy olcsó szintetizátoron az Aranyesőt.
Jól kerestem, megvehettem magamnak, amire vágytam – de volt 125 nap, amikor száz forintot kellett fizetnem érte, hogy mossanak rám a rácsok mögött.
Egy szép, nagy birtokon lakom – de volt 125 nap, amikor egy kétszer háromméteres zárkában töltöttem egy napból huszonnégy órát.
Imádom a családom, tűzbe mennék a feleségemért és a gyerekeimért – de volt 125 nap, amikor nem ölelhettem magamhoz, nem csókolhattam meg őket.
Ötvenöt év alatt nagyon sok minden történt velem – de volt 125 nap, amelynek minden egyes percére örök életemben emlékezni fogok.

Ebben a könyvben leírtam mindent, mi történt attól a borzalmas reggeltől kezdve, amikor kommandósok rontottak ránk a saját házunkban, egészen addig a pillanatig, amíg kiléphettem a székesfehérvári börtön kapuján. Ez nem mentegetőzés, szerecsenmosdatás vagy mártírkodás, egyszerűen csak elmesélem azt a borzalmat, ami bárkivel megtörténhet.

Azt hiszi, önnel nem? Én is azt hittem…

Leave a Reply