Élet szorongás és pánik nélkül?

Oldal tartalma:

Sarah Wilson - Élet szorongás és pánik nélkül?

Letöltés Élet szorongás és pánik nélkül? könyvet pdf, epub és mobi

Élet szorongás és pánik nélkül?.pdf
Élet szorongás és pánik nélkül?.epub
Élet szorongás és pánik nélkül?.mobi

  • Édesvíz Kiadó
  • Életmód
  • 331 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789635299355
  • Cikkszám: 1070444
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Élet szorongás és pánik nélkül?

Töltse le az ingyenes PDF Élet szorongás és pánik nélkül? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Élet szorongás és pánik nélkül? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Élet szorongás és pánik nélkül? (pdf, epub és mobi)

Élet szorongás és pánik nélkül? leírása

Sarah Wilson egész életében harcolt a depresszióval. Bipoláris viselkedéssel, valamint mániák egész sorával diagnosztizálták. Több bestsellerrel a háta mögött úgy döntött, sorstársaihoz szól, és megírja Élet szorongás és pánik nélkül? című könyvét. 

MIRE JÓ A RENGETEG GYÓGYSZER ÉS CSODASZER,
ÉS MIÉRT NEM SIKERÜL MÉGSEM MEGGYÓGYULNI?

Sarah mindennap feltette magának ezt a kérdést. Akkor is ez foglalkoztatta, amikor átmenetileg jobban volt, és az olyan pokoli időszakokban is, amikor épp a legsötétebb, legmegsemmisítőbb gondolatok tartották markukban. Szorongása ellenére egyre mélyebbre és mélyebbre ásott az összefüggésekben, mígnem egészen közel jutott a problémák gyökeréhez. 

Ez a nagy szívvel írt kis kötet a szerző személyes történetein és a tudomány világából származó interjúkon keresztül tapintható közelségbe hozza mindazt, amit a mentális betegségekkel terhelt ember átélhet. Átható kutatásai során olyan nagy nevekkel találkozhatunk, mint a Dalai Láma, Brené Brown vagy Gretchen Rubin.

A könyv felszabadító felismerésekkel szolgál azoknak, 
– akik gyógyszerezik magukat,
– akik sorra próbálják ki az alternatív terápiákat,
– akiknek halált megvető bátorságra van szükségük ahhoz, hogy teljesítsék egy átlagember rutinfeladatait,
– akik már fel sem tudják idézni életük egy olyan napját, amikor még minden rendben volt.

Sok könyv jelent már meg a szorongás és a különféle pánikbetegségek gyógyításáról. De vajon a gyógyulás tényleg olyan motorikusan zajlik, mint ahogy a "nagykönyvben" meg van írva? Az Élet szorongás és pánik nélkül? azt a sok-sok reménykedő lelket szólítja meg, akik ahelyett hogy folyton harcolnának a helyzetük ellen, magukhoz ölelik azt, saját természetük részeként fogadva el, hogy felfedezhessék egy jobb, gazdagabb és teljesebb élet lehetőségét!

Leave a Reply